15 juli 2007

Zoeken op Internet - maar dan HEEL anders...

Via TED en een lezing die daar gegeven is en waarvan de video hier te bekijken is, kwam ik op de volgende twee sites terecht:

Universe: deze site geeft informatie op een zeer aparte manier weer, namelijk als een virtuele constellatie van sterren. Via de menu onderdelen onderaan het scherm kun je verschillende weergaves kiezen; rechts bovenaan kun je de tijd instellen.
We feel fine: Zoals ze zelf zeggen biedt deze site "an exploration of human emotion on a global scale". Het programma doet dit door iedere tien minuten blogs af te speuren naar zinnen met het woord "I feel" of "I am feeling" erin. De gegevens worden vervolgens geanalyseerd en in verschillende vormen weergegeven. Naar eigen zeggen geeft deze site dus aan hoe de wereld zich op dat moment voelt. (Opmerking: het betreft uiteraard alleen de Engels-sprekende wereld...)

1 opmerking:

ottos zei

vecht je met gezondheidsgerelateerde problemen zoals infectie, ziekten of virussen, ik zeg je dat dit niet het einde van je leven is, neem dan contact op met DR DOHGO, kruidengeneeskundige voor genezing! hij heeft kruidengeneesmiddelen en een permanente oplossing voor allerlei ziekten of gezondheidsproblemen. Ik raad u DR DOHGO vandaag alleen aan omdat ik zijn kruidengeneesmiddel ook heb gebruikt om mijn herpes van een jaar te genezen en het werkte perfect voor mijn probleem, u kunt eigenlijk bespaar jezelf zuurverdiende centen voor medicijnen die niet werken als je vandaag maar contact kunt opnemen met DR DOHGO voor echte en permanente kruidengeneesmiddelen. Help dit bericht te delen om levens te redden voor je geliefden. DR DOHGO is gespecialiseerd in deze gebieden, permanent kruidensupplementen voor angst en depressie, hiv, diabetes, kanker, HPV, ALS, herpes etc. E-mail: doctordohgo@gmail.com bel of whatsApp hem op + 2347062142293